For SLO: Masterclass in Solution Focused Practice (Coaching and Therapy)

Dear reader,

this is a post for my dear home country, Slovenia so please allow me to write in my mother tongue. If you are not a native speaker, you might be intrigued by complexity of Slovene language and if you are currently in Slovenia or will be around the upcoming May, then this news might be of value to you.

Draga Slovenija,

Od mojega “tapravega” odhoda v Anglijo lansko leto, sem se na področju kratke, k rešitvam usmerjene terapije (Solution Focused Brief Therapy) naučila veliko novega, sprejela veliko novih klientov in ponudila usposabljanja na to temo angleški strokovni javnosti na BRIEF v Londonu, Stratfordu ter Walesu, ki so bila toplo sprejeta.

Vse to rezultira seveda v novih izkušnjah in pogledih, ki jih želim deliti s slovensko strokovno javnostjo maja, ko se za nekaj časa vračam v domovino.

Tako organiziram letni “staying SF” enodnevni dogodek, ki je namenjen vsem, ki bi radi osvežili in poglobili znanje iz k rešitvam usmerjenega pristopa (Solution Focused Approach). Videli boste nove posnetke dela z resničnimi klienti, preizkusili boste nove vaje, prav tako pa boste slišali novosti na področju razvoja pristopa v Evropi ter Veliki Britaniji.

Vidimo se 11. maja 2019 v hotelu Nox v Ljubljani med 10.00 in 17.00 uro.

Cena za celodnevni dogodek je 100 eur, vključen material ter pijača in prigrizki med odmorom. Dogodek sem si zamislila bolj intimno, za maksimalno 10-12 ljudi. Za rezervacijo mesta pošljite mail na biba@ribalon.org. Posnetki dela s klienti so večinoma v angleščini, zato je priporočeno znanje jezika. Diskusija in vaje bodo v slovenščini. Mesta bodo dodeljena na osnovi “first come, first served”.

Upam, da se vidimo ter ponovno skupaj povadimo ter se pogovorimo o pristopu, ki v svetu še vedno velja za radikalno drugačnega, ne glede na to, da je z nami že 40 let.

Vabljeni!
Biba

PS. dogodek je lahko zanimiv tudi za tiste, ki pristopa še ne poznate, vendar se že ukvarjate z delom z ljudmi (kot terapevti, coachi, izobraževalci, trenerji ali moderatorji). Za pokušino pa tale video:

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s