Masterclass in Solution Focused Practice (Coaching and Therapy)

Od mojega “tapravega” odhoda v Anglijo lansko leto, sem se na področju kratke, k rešitvam usmerjene terapije (Solution Focused Brief Therapy) naučila veliko novega, sprejela veliko novih klientov in ponudila usposabljanja na to temo angleški strokovni javnosti na BRIEF v Londonu, Stratfordu ter Walesu, ki so bila toplo sprejeta.

Vse to rezultira seveda v novih izkušnjah in pogledih, ki jih želim deliti s slovensko strokovno javnostjo maja, ko se za nekaj časa vračam v domovino.

Tako organiziram letni “staying SF” enodnevni dogodek, ki je namenjen vsem, ki bi radi osvežili in poglobili znanje iz k rešitvam usmerjenega pristopa (Solution Focused Approach). Videli boste nove posnetke dela z resničnimi klienti, preizkusili boste nove vaje, prav tako pa boste slišali novosti na področju razvoja pristopa v Evropi ter Veliki Britaniji.

Vidimo se 11. maja 2019 v hotelu Nox v Ljubljani med 10.00 in 17.00 uro.

Cena za celodnevni dogodek je 100 eur, vključen material ter pijača in prigrizki med odmorom. Dogodek sem si zamislila bolj intimno, za maksimalno 10-12 ljudi. Za rezervacijo mesta pošljite mail na biba@ribalon.org ali sporočilo preko FB. Posnetki dela s klienti so večinoma v angleščini, zato je priporočeno znanje jezika. Diskusija in vaje bodo v slovenščini. Mesta bodo dodeljena na osnovi “first come, first served”.

Upam, da se vidimo ter ponovno skupaj povadimo ter se pogovorimo o pristopu, ki v svetu še vedno velja za radikalno drugačnega, ne glede na to, da je z nami že 40 let.

Vabljeni!
Biba

PS. dogodek je lahko zanimiv tudi za tiste, ki pristopa še ne poznate, vendar se že ukvarjate z delom z ljudmi (kot terapevti, coachi, izobraževalci, trenerji ali moderatorji).