Nauči se tehnik manifestacije in si zmanifestiraj življenje po svoje

Kadar je učenec pripravljen, pride učitelj, pravi star pregovor.

Meni je bila usoda naklonjena, da sem srečala Izo. Iza Login, ki jo mnogi poznate iz poslovnega sveta, vendar ji ta opis dela krivico, saj je še toliko toliko več. Ona me je nežno opomnila in spomnila na to, kar sem skrito v sebi že davno vedela. Pokazala mi je globoko pozabljene notranje moči, ki sem jih v preteklosti tu in tam že uporabljala, večinoma nezavedno. Moči in potencial za manifestacijo.

Ta potencial sem uresničila preko učenja tehnik manifestacije – preprostih, a ne enostavnih tehnik, s katerimi sem si skreirala življenje, kot sem ga lahko le sanjala.

V preteklosti sem si že zmanifestirala svoj sanjski avto. Svoj čudoviti koncertni klavir. Sanjsko službo in mednarodno kariero. Sredstva za doktorski študij. Finance za specializacijo v tujini. V določenih pogledih sem si zmanifestirala celo mojega moža. V zadnjem času sem šla skozi zahtevno operacijo in rehabilitacijo. Okrevanje sem pospešila tako, da mi še kirurg ni verjel.

To mi je uspelo zgolj z manifestacijo – brez začetnih sredstev ali zaledja, ki bi mi pomagala. Uspelo mi je zgolj z uporabo lastne energije. Načrtno. Strastno. In z namero. Sedaj tudi z znanjem.

V kolikor te ideja manifestacije zanima, privlači in vidiš v njej potencial, verjetno v sebi že veš, kaj to je in kako se manifestira. Vendar se morda tega (še) ne zavedaš. In ker vas je veliko izrazilo zanimanje za to, česar nas je naučila Iza, sem se odločila, da organiziram to usposabljanje. Usposabljanje, kjer boste dobili vse, kar je v moji moči, da vam lahko ponudim. Z vami bom, ko boste odkrivali in odkrivale svoje lastne vire moči ter se boste povezali z viri, ki vas bodo izstrelili v življenje, ki ste si ga doslej upali zgolj sanjati.

Prvi modul usposabljanja te bo čakal v tvojem poštnem predalu par dni po tvoji registraciji. Nato se lahko sam/-a odločiš kako boš določil/-a tempo usposabljanja.

To usposabljanje in naše celotno druženje bo močna, čutna in intenzivna izkušnja. Tehnike manifestacije in izkušnja okrevanja po težki operaciji, ki sem jo izkusila sama, je meni pustila globok vtis in željo, da to znanje delim dalje ter ga obogatim z lastnimi izkušnjami.

KAKO BOMO DELALI?

Po registraciji boš v svoj elektronski nabiralnik dobila oz. dobil v določenem časovnem razmiku vse module in spremljajoče materiale, ki ti bodo pomagali naučiti se tehnik manifestacije in tudi napisati tvojo prvo manifestacijo. K modulom se boš lahko vračal/-a kadar koli ter šla čez vaje v svojem tempu, saj ti ostanejo ZA VEDNO. Kako in kdaj jih predelaš je odvisno POPOLNOMA OD TEBE – ko začutiš, ko imaš čas, ipd. Pri premium programu, kjer so predvidena srečanja v živo, se bova dogovorili/-a za termine, ki ustrezajo tako tebi, kot meni.

Klikni TUKAJ za rezervacijo svojega mesta). Premium program ima zaradi poglobljenega dela omejena mesta (zgolj 3). Manifestirala sem, da boste to priložnost zgrabili najboljši. Zato pohitite in zgrabite vašo priložnost za to, da vzamete življenje v svoje roke ter si ga prilagodite in zmanifestirate po svoje! 

V nadaljevanju poglejva potek in vsebino celotnega treninga o tem kako manifestirati. Odločite se lahko za dva različna programa: osnovnega in premium.

 • MODUL 1 – Kaj je manifestacija in kaj lahko manifestiramo  
 • MODUL 2 – Tehnike manifestacije
 • MODUL 3 – Uspešna manifestacija in možne blokade na poti 
 • MODUL 4 – Pisanje tvoje velike manifestacije  
 • MODUL 5 – Kultiviranje in vzdrževanje visokega nivoja energije in vibracij 
 • MODUL 6 – Zmanifestiraj si zdravje, odpravi bolečine ter pospeši proces okrevanja po bolezni, poškodbi, izgubi ali večjem stresu 

VSE MODULE LAHKO PREDELAŠ PO SVOJEM LASTNEM TEMPU IN ŽELJAH. OSTALI TI BODO ZA VEDNO!

Premium program vključuje TRI DODATNE MODULE 

 • MODUL 7 – Individualna podpora pri pisanju tvoje velike manifestacije (kaj napisati, kako napisati)
 • MODUL 8 – Spremljanje tvojega napredka ter pomoč pri iskanju znamenj za akcije, ki vodijo do uresničitve tvoje manifestacije
 • MODUL 9 – Preverjanje tvojega napredka in pomoč pri premagovanju možnih ovir/blokad, ki ti preprečujejo uspešno manifestiranje 

Poleg tega pa še obilo drugih materialov (video in pisnih) ter posnetki intervjujev z uspešnimi manifestatorkami o tem kakšna je njihova pot in kako one manifestirajo.

Posamezni modul bo objavljen na dane datume. To ne pomeni, da jih morate predelati na točno te dneve. Popolnoma od vas je odvisno kdaj in kolikokrat greste skozi posamezni modul. Pomembno je, da potek prilagodite vašim željam, potrebam in zmožnostim ter da pri tem – uživate! Ne skrbite – vsi materiali vam bodo ostali tudi po koncu usposabljanja, vaši bodo za vedno. Moduli in bonusi premium programa bodo k vam prišli skupaj z vsebino 4. in 5. modula.  Podroben opis posameznih modulov sledi spodaj.

IMG_3606

PODROBEN OPIS POSAMEZNIH MODULOV – OSNOVNI IN PREMIUM PROGRAM 

MODUL 1 – Kaj je manifestacija in kaj lahko manifestiramo  

Seznanil/-a se boš z zelo močno tehniko, ki jo morda nezavedno že uporabljaš. V tem modulu se boš naučil/-a:

 1. kaj je manifestacija
 2. kaj lahko manifestiramo ter spoznal/-a
 3. pogoje za uspešno manifestacijo.

MODUL 2 –Tehnike manifestacije 

V tem modulu bomo šli globje. Temeljito boš spoznal/-a vse tehnike manifestacije korak za korakom. Pogledali bomo različne nivoje zavesti, zlasti Theta stanje, ki je še posebej ugodno za manifestacijo. V tem modulu boš spoznal/-a:

 1. Podroben opis procesa manifestacije korak za korakom,
 2. različna stanja zavesti ter osnove iz nevroznanosti, ki pomagajo razumeti in nas pripraviti na uspešno manifestacijo,
 3. svojo vlogo in odgovornosti ob manifestiranju,
 4. tehnike o tem kako biti popolnoma prisoten in čuječ,
 5. dotaknili pa se bomo tudi vprašanj vloge ega pri ustvarjanju lastne blaginje.

MODUL 3 – Uspešna manifestacija in možne blokade na poti

Napočil je čas, da začneš manifestirati! V drugem modulu si se naučil/-a kako napisati manifestacjo. Modul 3 pa te bo naučil kako jo poslati ter kaj potem. Odkrivali bomo tudi možne blokade, ki jih lahko srečaš na poti. Te blokade so povezane s tvojimi vzorci, ki te ovirajo v življenju. Spoznal/-a jih boš ter dobila ideje in namige kako jih lahko nežno odpraviš. V tem modulu bomo odkrivali:

 1. kako se pripraviti na oddajo manifestacije
 2. kako poteka postopek oddaje
 3. kaj storiti po manifestiranju
 4. kaj lahko gre narobe: najpogostejše ovire in blokade ter
 5. odprava blokad.

V premium programu boste ob tem modulu odkrivali vaše lastne nekoristne vzorce in blokade ter jih preko terapevtskega procesa tudi odpravili. Ta proces bo morda zahteval več srečanj, kar nama bo pokazal proces. Ne glede na to koliko časa bova posvetila/-i temu, vsa so vključena v tvoj premium program tako da ne skrbi – rezultat je zagotovljen in s tabo bom če boš potreboval/-a eno srečanje ali deset!

MODUL 4 – Pisanje tvoje velike manifestacije 

Ta modul pa bo najbolj magičen od vseh! Pripravljen/-a si za svoj veliki korak!!! S tabo bom, ko boš oddal/-a svojo manifestacijo. Vodila te bom korak po koraku od začetka, ko bomo pripravljali pravo razpoločenje in energetski nivo (vključno s tem kako pripraviti prostor in sebe – namig: rdeča barva!), skozi proces pošiljanja tvoje manifestacije do vrnitve v tvoj vsakdan.

MODUL 5 – Kultiviranje in vzdrževanje visokega nivoja energije in vibracij 

Čudeži se seveda vsakodnevno dogajajo, vendar si ti tisti/-a, ki jim dovoli, da se zgodijo. Zadnji modul ti bo zato pokazal kako vzdrževati svoj visok nivo energije, ki si se ga naučil/-a v prejšnjih modulih. Ključna pri manifestaciji je strast. Pokazala ti bom preproste načine kako jo lahko ohranjaš v svojem vsakodnevnem življenju medtem ko čakaš, da se tvoja manifestacija uresniči. Ob koncu boš imel/-a:

 1. Ideje o tem kako ostati zbran/-a in utelešen/-a,
 2. ideje o tem kako prepoznati znamenja za akcije, potrebne za uresničitev tvoje manifestacije, pri čemer boš znal/-a uporabljati svojih šest zaznavnih čutov (pet osnovnih plus intuicijo)
 3. spremljati svoj napredek ter se spodbujati vsak dan sproti.

MODUL 6 – Zmanifestiraj si zdravje, odpravi bolečine ter pospeši proces okrevanja po bolezni, poškodbi, izgubi ali večjem stresu

V tem modulu se bomo poglobili v tematiko zdravje, dobro počutje, bolezni, stres ter tehnik kako si zmanifestirati dobro počutje, pospešiti celjenje, okrevanje in vzpostavitev stabilnosti ter zdravja. S tabo bom delila korak po koraku izkušnjo priprave na zelo težko operacijo ter proces okrevanja, ki je bil pri meni za približno dva tedna hitrejši, kot so moji zdravniki napovedovali. To ni bila sreča – bilo je namerno manifestiranje.

PREMIUM PROGRAM

Ima kar TRI dodatne module, ki so prilagojeni povsem zate.  Razlog, zakaj se nas večina samim ne uspe dobro naučiti manifestacije je v tem, da tavamo v temi in ne vemo ali delamo “prav”. Poleg tega zahteva samoučenje ogromno vloženega truda in discipline, ki pa nas je večina (s tem se sama postavljam v prve vrste) žal nima. Zato v kolikor misliš z manifestacijo resno, želiš maksimalen izkoristek tega treninga in hočeš v svojem življenju zmanifestirati nekaj res pomembnega, izberi ta program.

Trije dodatni moduli premium programa vam ne bodo poslani v vaše nabiralnike, temveč jih bomo ustvarili skupaj, posnetke najinega dela pa boste prejeli naknadno. Osnovni program vsebuje celotno vsebino in tehnike manifestacije, premium program pa te vsebine in tehnike prilagodi vašim potrebam in vaši osebni manifestaciji. Skupaj bova intenzivno odkrivala/-i in ustvarjala/-i, v živo bo omogočen prostor za vsa vprašanja, dvome, navdihe, ideje, predloge in želje. Vse z namenom, da se optimalno pripraviš, da lahko začneš samostojno manifestirati. Povedano enostavneje – v premium programu s tabo ne bom delila le znanja in vsebino, ki jo je dobro poznati za uspešno manifestiranje, temveč boš dobil/-a vse: izkušnje, ideje kaj lahko TI storiš v TVOJI situaciji, celostno podporo, vodstvo in spodbudo. Tudi sama grem trenutno čez dve zelo veliki in zelo pomembni manifestaciji v mojem življenju (ena je povezana s kariero, druga z zdravjem) in v najinem delu 1:1 bom s tabo delila tudi svojo pot, ki te bo morda navdihnila in dala ideje, od katerih boš imel/-a korist.

MODUL 7 – Individualna podpora pri pisanju tvoje velike manifestacije (kaj napisati, kako napisati)

V kolikor zares želiš “obvladati” tehnike manifestacije ter želiš 100% zagotovilo, da si se naučil/-a in razumel/-a največ, kar lahko, potem je ta program zate. S tabo in ob tebi bom osebno v tvojem procesu učenja in na tvoji poti manifestiranja. Pomagala ti bom napisati tvojo veliko manifestacijo, z mano boš lahko preveril/-a svojo idejo, zasnovo in seveda vsebino končne manifestacije. Skupaj bova poskrbela/-i za pravo vzdušje, okoliščine in vse pogoje za to, da bo tvoja manifestacija poslana z najboljšimi obeti. Dobil/-a boš 100% podporo, vodstvo in odgovore na vsa tvoja vprašanja. S tabo bom delila VSE, KAR VEM IN ZNAM. Tudi moje zelo intimne izkušnje, če bodo zate koristne. S tabo bom delila svojo lastno pot manifestacije tako da boš lahko videl/-a in imel/-a sopotnika v praksi, ki se mu dogaja podobno, kot se bo tebi.  Izven tega treninga v “resničnem življenju” sem pri svojem delu s klienti zelo izbirčna  delam le z najboljšimi, vendar njim dam resnično vse. Zato verjamem, da se boste odločili za premium program tisti, ki boste od njega največ odnesli vesolje bo poskrbelo za to, da se srečamo “tapravi”: ob pravem času, na pravem mestu.

MODUL 8 – Spremljanje tvojega napredka ter pomoč pri iskanju znamenj za akcije, ki vodijo do uresničitve tvoje manifestacije

Učenje katere koli tehnike je proces, ki zahteva svoj čas in koncentracijo, vendar je v svojem bistvu precej enostaven. Biti mojster in obvladati te tehnike pa je že drugo vprašanje. Ta modul ti bo zato pomagal, da po tem, ko boš že preko faze učenja tehnik, ostaneš na visoki vibraciji kar je pogoj za to, da jih boš nekoč obvladal/-a. Da bi lahko ohranjal/-a visoke vibracije je pomembno, da si utelešen/-a – da se dobro počutiš v svojem telesu. Dobro počutje privlači dobre stvari. Zavedam se, da to ni enostavna naloga, zato ti poleg tega modula poklanjam BONUS: gratis dostop do angleškega anti-treninga o tem kako se “od” trenirati sovraštva do svojega telesa: online training to become best friends with your body!

MODUL 9 – Preverjanje tvojega napredka in pomoč pri premagovanju možnih ovir/blokad, ki ti preprečujejo uspešno manifestiranje 

Na tvoji poti do uresničenja tvoje velike manifestacije se ti lahko zgodi, da doživiš padce, ovire ali drugačne prepreke zlasti, če manifestiraš nekaj res velikega in pomembnega. Če se ti manifestacija ne uresniči je to verjetno zato, ker jo nekaj blokira. Ker jo blokiraš sam/-a. To lahko počneš popolnoma nezavedno, avtomatsko in nenamerno. V tem modulu boš zato imel/-a možnost, da v kolikor se ti zgodi, da na poti naletiš na ovire, to pogledava in nežno odstraniva. Te prepreke so povezane s korenskimi vzorci, ki jih imamo vsi. Večino jih morda lahko odpravimo sami, kakšne globje pa nam pomagajo psihoterapevti. Tukaj imaš srečo. Moje delo v resničnem življenju je terapevtsko, v Veliki Britaniji, kjer posameznikom z uporabo Solution Focused Brief Therapy pomagam ravno v tem – da iz zelo kompleksnih ali kriznih situacij v čim krajšem času ponovno zadihajo na polno. Več o tem delu lahko prebereš tukaj.

Dobil/-a boš posnetke vseh najinih individualnih modulov (6, 7 in 8 in vsa dodatna terapevtska srečanja, v kolikor jih boš želel/-a), tako da se boš lahko vračala k vsebinam in tvojim ugotovitvam kadar boš hotela, posnetki pa ti ostanejo za vedno.

*100% vračilo denarja pri premium programu v kolikor iz kakršnega koli razloga ob koncu programa ne boste dobili tega, po kar ste prišli.

Da, želim se registrirati in se naučiti tehnik manifestacije!

VPRAŠANJA? 

Piši mi 🙂

DSCN3611

Advertisements