Two-day professional Solution Focused Advanced Training – dvodnevna intenzivna delavnica iz k rešitvam usmerjenega pristopa

ENGLISH.png

English

Inštitut Ribalon v sodelovanju s partnersko organizacijo BRIEF London (VB) v maju 2018 organizira dvodnevno intenzivno delavnico, na kateri se boste naučili, poglobili in izmojstrili znanje in veščine iz »k rešitvam usmerjen pristop« (angl. Solution Focused Approach).

ZA KOGA?
Vabimo vse praktike, terapevte, coache, psihoterapevte, moderatorje, fasilitatorje, trenerje, pedagoge, vodje, menedžerje, psihologe, socialne delavce, svetovalce, kadrovnike, aktiviste, mladinske vodje in druge, ki:
– se želite naučiti novih pristopov pri delu z ljudmi
– delate s klienti, uporabniki oziroma strankami, ki se srečujejo z zahtevnimi izzivi v kompleksnih okoljih
– potrebujete učinkovita orodja, ki dajejo hitre in učinkovite rezultate v kratkem času
– se želite naučiti upravljati s spremembami v svoj prid
– vas zanimajo postmoderni pristopi, ki so usmerjeni v prihodnost
– želite izboljšati svojo prakso in obogatiti svoj repertoar znanja in veščin
– poznate SF pristop in želite svoj repertoar obogatiti z novostmi iz klinične in coaching prakse iz 2017 in 2018, dobiti nove uvide, ideje ter ohranjati vašo lastno prakso na najvišjem nivoju.

IZVAJALCA
A. Biba Rebolj (Ribalon, Slovenija), Chris Iveson (BRIEF, Velika Britanija). Chris in Biba sodelujeta že od 2014, ko je Biba pri angleškem BRIEF opravila specializacijo iz k rešitvam usmerjenega pristopa. BRIEF v svetu velja za institucijo najvišje kakovosti na področju usposabljanja iz tega pristopa, zato je bila v Ribalonu od začetka želja del tega pripeljati tudi v Slovenijo. Tako smo leta 2016 in 2017 izvedli dve obsežnejši strokovni usposabljanji, v 2018 pa predvidevamo to intenzivno delavnico, ki jo bosta za vas izvedla oba skupaj.

KDAJ?
10. in 11. maj 2018, oba dneva bo usposabljanje potekalo med 10.00 in 18.00 uro

Pink Blue Gift Branding Guidelines Presentation

KAKO?
Delavnica bo izrazito praktične narave. Biba in Chris bosta pokazala posnetke dela z resničnimi klienti, vsak od njiju pa bo izvedel srečanje s klientom v živo. Udeleženci boste naučeno takoj preizkusili v praktičnih vajah, s čimer boste naučeno lahko takoj prenesli v vaše delo. Delavnica bo potekala v angleščini, z možnostjo prevajanja v slovenščino.

ALI MORAM ŽE POZNATI PRISTOP?
V kolikor že delate z ljudmi kot npr. terapevt ali coach in želite videti še drugačen način dela, znanje iz SF pristopa ni predpogoj, saj boste spoznali tehnike in dobili navdih, ki bo dober doprinos k vašemu delu. V kolikor pa pristop že poznate, boste lahko gradili na dobrih temeljih, saj bosta Biba in Chris delila z vami najnovejša spoznanja, nove poglede in razmišljanja, pa tudi nove praktične primere dela z raznolikimi klienti.

PRIJAVE IN KOTIZACIJA

Prijave za ta dogodek so zaključene. V jeseni bomo izvedli celotni cikel strokovnega usposabljanja iz SF pristopa. V kolikor vas zanima udeležba na jesenskem usposabljanju, pišite na info@ribalon.org.

VPRAŠANJA?
Z veseljem vam odgovorimo.

Inštitut Ribalon je edini inštitut, ki v Sloveniji organizira usposabljanja iz k rešitvam usmerjenega pristopa po anglešlem modelu, ki v stroki velja za najbolj minimalističnega. BRIEF London že 25 let velja za vodilno institucijo na svetu, ki ponuja strokovna usposabljanja iz tega pristopa. Kar pomeni, da lahko pričakujete nepozabna dva dneva polna izkušenj, topline, strokovnosti in prakse.